Advertisement

Λουτσεσκου - Λουτσέσκου: Τα λάθη και οι ευκαιρίες έφεραν την ισοπαλία ... / «ο λουτσέσκου θα μπορούσε να αναλάβει μίλαν και ίντερ».

Λουτσεσκου - Λουτσέσκου: Τα λάθη και οι ευκαιρίες έφεραν την ισοπαλία ... / «ο λουτσέσκου θα μπορούσε να αναλάβει μίλαν και ίντερ».. «μου επιτέθηκε μπροστά στους παίκτες, με κατηγόρησε ότι καταστρέφω. Σωστή επιλογή η αποχώρησή μου από τον παοκ. Ο λουτσέσκου ήταν ο άνθρωπός της. «ο λουτσέσκου και ο παοκ». Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για λουτσέσκου.

Το τέλειο παιχνίδι ζήτα από τους παίχτες του ο ρ. Ο ρουμάνος δημοσιογράφος, νταν φιλότι μίλησε για τον συμπατριώτη του. «ο λουτσέσκου και ο παοκ». Πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες ενώ άφησε αιχμές κατά της αθήνας. Ο ραζβάν λουτσέσκου αναμένεται να επιστρέψει στον παοκ και να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία του δικεφάλου του βορρά, όπως αποκάλυψε στον over fm ο ευάγγελος μίχος.

Λουτσέσκου:Πιο έξυπνη η ΑΕΚ,δεν έχουμε ορθή προσέγγιση ...
Λουτσέσκου:Πιο έξυπνη η ΑΕΚ,δεν έχουμε ορθή προσέγγιση ... from www.voria.gr
Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε. «μου επιτέθηκε μπροστά στους παίκτες, με κατηγόρησε ότι καταστρέφω. Η είδηση που προήλθε από μμε της αιγύπτου έφερε σε κατάσταση συναγερμού τον παοκ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ντιμίτρου ντραγκομίρ, πιστεύει πως ο λουτσέσκου μπορεί να προπονήσει ίντερ και μίλαν. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για λουτσέσκου. Στην κορυφή της φενέρμπαχτσε βρίσκεται ο ράζβαν λουτσέσκου σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα. Στον φετινό μαραθώνιο για τον τίτλο. «έρχονται στιγμές στη ζωή που καλείσαι να πάρεις δύσκολες και σκληρές αποφάσεις.

Η αλ αχλί, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ενδιαφέρεται για τον ραζβάν λουτσέσκου.

Στην κορυφή της φενέρμπαχτσε βρίσκεται ο ράζβαν λουτσέσκου σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα. Να φύγουμε με το τρόπαιο σπίτι μας. Ο ράζβαν λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της nova για την αναμέτρηση της τούμπας κόντρα στον παναιτωλικό για την 10η αγωνιστική της super league και στο τι πρέπει να κάνει ο παοκ. Στον φετινό μαραθώνιο για τον τίτλο. Μετά το ασιατικό champions league ο ραζβάν λουτσέσκου οδηγεί την αλ χιλάλ και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ εκτοξεύθηκε στην 10η θέση του παγκόσμιου ranking και βλέπει 5άδα. 0 ответов 0 ретвитов 1 отметка «нравится». Προσέξτε το σχετικό απόσπασμα και θα το καταλάβετε: Ο ραζβάν λουτσέσκου (γεννημένος στις 17 φεβρουαρίου 1969) είναι ρουμάνος επαγγελματίας προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής. Μεταξύ άλλων για την ατάκα του λουτσέσκου ότι «αν έλεγα ότι δεν πάμε για τίτλο θα με. Οι ενστάσεις του λουτσέσκου για τις αποχωρήσεις. «ξέρω γιατί έφυγε ο λουτσέσκου, υπήρχαν προβλήματα» ο φερνάντο βαρέλα μίλησε στη ρουμανία και ήταν αρκετά. «έρχονται στιγμές στη ζωή που καλείσαι να πάρεις δύσκολες και σκληρές αποφάσεις. «να ζήσει κι άλλες στιγμές ο ραζβάν».

Σύμφωνα με τη «sabah» o πρώην προπονητής του παοκ είναι ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με… Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ντιμίτρου ντραγκομίρ, πιστεύει πως ο λουτσέσκου μπορεί να προπονήσει ίντερ και μίλαν. Ο ραζβάν λουτσέσκου μίλησε για την κριτική που δέχτηκε όταν αποχώρησε από τον παοκ το περασμένο καλοκαίρι. Στον φετινό μαραθώνιο για τον τίτλο. «τι ισχύει με αεκ και λουτσέσκου».

Λουτσέσκου: Μου άρεσε το παιχνίδι, ελπίζουμε για Βαρέλα ...
Λουτσέσκου: Μου άρεσε το παιχνίδι, ελπίζουμε για Βαρέλα ... from www.voria.gr
«θα πεθάνουμε για την πρόκριση». ➡️ γράψε το σχόλιο σου. Ο ρουμάνος τεχνικός του παοκ δήλωσε πως αυτός κι οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα ώστε ο δικέφαλος του βορρά να βρεθεί στους ομίλους του. Επιβεβαίωσε ο λουτσέσκου τη διάσταση απόψεων με τον σαββίδη. Σύμφωνα με τη «sabah» o πρώην προπονητής του παοκ είναι ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με… «μου επιτέθηκε μπροστά στους παίκτες, με κατηγόρησε ότι καταστρέφω. Η αλ χιλάλ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον ρουμάνο προπονητή, ραζβάν #λουτσέσκου μπειτε στο live. «έρχονται στιγμές στη ζωή που καλείσαι να πάρεις δύσκολες και σκληρές αποφάσεις.

«έρχονται στιγμές στη ζωή που καλείσαι να πάρεις δύσκολες και σκληρές αποφάσεις.

Ο ραζβάν λουτσέσκου είχε κάνει το θαύμα του. Ο ραζβάν λουτσέσκου (γεννημένος στις 17 φεβρουαρίου 1969) είναι ρουμάνος επαγγελματίας προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής. «ο λουτσέσκου στη λίστα του 5ου πλουσιότερου άνδρα της σιγκαπούρης». Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε. Ο ράζβαν λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της nova για την αναμέτρηση της τούμπας κόντρα στον παναιτωλικό για την 10η αγωνιστική της super league και στο τι πρέπει να κάνει ο παοκ. «μου επιτέθηκε μπροστά στους παίκτες, με κατηγόρησε ότι καταστρέφω. «είχα παρουσιαστεί στους παίκτες μου μετά το ματς κυπέλλου με τη. Αν ο λουτσέσκου έλεγε το ναι, ακόμη και σήμερα, πιστεύω πως θα ερχόταν. Όλα όσα είπε ο προπονητής του παοκ για το πρώτο νταμπλ και το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο στις 11/5/2019. Ο ραζβάν λουτσέσκου μίλησε για την κριτική που δέχτηκε όταν αποχώρησε από τον παοκ το περασμένο καλοκαίρι. Η είδηση που προήλθε από μμε της αιγύπτου έφερε σε κατάσταση συναγερμού τον παοκ. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για λουτσέσκου. Ο ρουμάνος τεχνικός του παοκ δήλωσε πως αυτός κι οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα ώστε ο δικέφαλος του βορρά να βρεθεί στους ομίλους του.

Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για λουτσέσκου. Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε. Ο ραζβάν λουτσέσκου μίλησε για την κριτική που δέχτηκε όταν αποχώρησε από τον παοκ το περασμένο καλοκαίρι. «ξέρω γιατί έφυγε ο λουτσέσκου, υπήρχαν προβλήματα» ο φερνάντο βαρέλα μίλησε στη ρουμανία και ήταν αρκετά. O μιχάλης τσόχος γράφει για την επιλογή του παοκ να πορευτεί ξανά με τον προπονητή που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία του.

ΠΣΑΠ: Με Βιεϊρίνια, Πασχαλάκη, Βαρέλα και Λουτσέσκου οι ...
ΠΣΑΠ: Με Βιεϊρίνια, Πασχαλάκη, Βαρέλα και Λουτσέσκου οι ... from www.voria.gr
➡️ γράψε το σχόλιο σου. Η είδηση που προήλθε από μμε της αιγύπτου έφερε σε κατάσταση συναγερμού τον παοκ. Σωστή επιλογή η αποχώρησή μου από τον παοκ. Στον φετινό μαραθώνιο για τον τίτλο. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για λουτσέσκου. Ο ιβάν σαββίδης ήρθε σε επαφή με τον ραζβάν λουτσέσκου και δίνοντάς του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, τον έπεισε να επιστρέψει στην τούμπα. Αν ο λουτσέσκου έλεγε το ναι, ακόμη και σήμερα, πιστεύω πως θα ερχόταν. Οι ενστάσεις του λουτσέσκου για τις αποχωρήσεις.

Για το θέμα του σέρχιο αραούχο είπε πως.

➡️ γράψε το σχόλιο σου. «δεν υπήρξε ποτέ επαφή με την πάρμα, όνειρο το ιταλικό πρωτάθλημα». Στον φετινό μαραθώνιο για τον τίτλο. Προσωπικά, ως λουτσέσκου, η συμμετοχή στον τελικό «δεν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση» της καριέρας του. Ο ραζβάν λουτσέσκου είχε κάνει το θαύμα του. «είχα παρουσιαστεί στους παίκτες μου μετά το ματς κυπέλλου με τη. «τι ισχύει με αεκ και λουτσέσκου». Στην κορυφή της φενέρμπαχτσε βρίσκεται ο ράζβαν λουτσέσκου σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα. «ο λουτσέσκου στη λίστα του 5ου πλουσιότερου άνδρα της σιγκαπούρης». Να φύγουμε με το τρόπαιο σπίτι μας. «έρχονται στιγμές στη ζωή που καλείσαι να πάρεις δύσκολες και σκληρές αποφάσεις. Ο ιβάν σαββίδης ήρθε σε επαφή με τον ραζβάν λουτσέσκου και δίνοντάς του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, τον έπεισε να επιστρέψει στην τούμπα. Ο ραζβάν λουτσέσκου μίλησε για τη «μάχη» του τίτλου, τα όσα συνέβησαν πέρυσι, αλλά και για το μέλλον του στον παοκ.

Posting Komentar

0 Komentar